Alrovat - Túra

Még egy ötös

Nick Sanders tippjei hardcore túrázóknak, 2. rész

A király erdejében

Az Északi-középhegység egyik legemblematikusabb tagja a Börzsöny. A különleges kisugárzású hegységet nem szelik át keresztül-kasul közutak, hiszen belsejében nincsenek települések. Körülötte azonban annál több felfedezésre váró falvacska fekszik, amelyekből itt-ott azért bemerészkedhetünk a titkos rengetegbe.

Ha kicsi a világ

A világ egyik legnagyobb túramotorosa, Nick Sanders elárulja titkait és beavat bennünket, hogy miként motorozhatunk még annál is gyorsabban és messzebbre, mint ahogy azt valaha gondoltuk.

Italian way - Olaszország, Szicília 2. rész

Az Etna lábainál elterülő kisváros és környéke büszkén feszíthetne a világ legszebb turistaparadicsomai között. Jelenlegi állapotain azonban még az északabbról érkező olaszok is meghökkennek. Szerintük ez a terület egész Szicíliával együtt annyira elvadult, hogy nem is tartozik a hazájukhoz.

Túra: Latin Amerika - Utazz olcsón

Buenos Aires, Argentína, Dél-Amerika. Egy körülbelül 180 centi magas, enyhén kopaszodó, szemüveges férfit kerestem, akinek kétezer angol font volt a zsebében készpénzben. Azt is tudtam róla, hogy polárszűrők vannak nála. Az én szűrőim. És az én kétezer fontom.

Korábbi cikkeink