Alrovat - Tartós teszt

Triumph Tiger 800 XC szétszerelése 50 000 km után

Pontosan 15 hónapra volt szükségünk ahhoz, hogy a Triumph Tiger 800 XC-vel megtegyük a tartósteszt 50 000 kilométerét. Lássuk, hogy bírta a kezes háromhengeres a maratoni megpróbáltatásokat!

Suzuki TL1000S szétszedése

A százezres futásteljesítmény nem rendkívüli, de kimagasló eredmény. A legtöbb motor nem is éri ezt el, előbb összetörik, elhanyagolják, vagy ha át is lépi, az a visszatekergetett óra miatt titokban marad. Amikor megtudtuk, hogy egy ismert előéletű motor órája átfordult, kíváncsiak lettünk: mennyit bír egy sportos ezres V2-es

Honda CBR600RR szétszedése

A Honda 2008 őszén mutatatta be – a sportmotorok között akkor még forradalminak számító – elektronikusan szabályozott kombinált ABS-ét, és tartósteszt motorunk is a CABS-es verzió volt. „Sportmotor ABS-szel?”- még mindig vita téma, holott azóta a BMW és a Kawasaki is építi motorjába.  Jelenlétével egy új világ nyílik meg előttünk, főleg ami a hétköznapi használatot illeti. A közutakon igen ritkán ideálisak a feltételek, az ABS azonban alapvetően stresszmentesíti életünket azzal, hogy a váratlan szituációkban optimális fékerőt biztosít. És mi, ahogy a hazai sportmotor vásárlók zöme, néhány pályalátogatást leszámítva zömmel közúton használtuk a CBR-t.

Tartósteszt vége: Suzuki SFV650 Gladius

Igyekeztünk lerombolni a Gladius női motor imidzsét, így kipróbáltuk városban, rövid és hosszú túrákon, egyedül és két személlyel, poggyásszal és poggyász nélkül, sőt futármotorként még munkába is állítottuk.

Tesztnapló 2009/09 - Tartósteszt ruháink

Ezúttal a tartós teszt sisakjainkat vesszük górcső alá, lássuk hogyan bírják a mindennapi használatot.

Tartós teszt ruháink 2009/08

Ezúttal nyári holmijainkról számolunk be, úgymint a Five Starts kesztyűről, és a Diadora Breeze csizmáról, és egy olvasói beszámolóval bővítjük Roleff Bern kabátról eddig szerzett tapasztalatainkat.

Tartósteszt ruháink - Csizma különkiadás

Tartósteszt ruháinkról a napi használat során minden kiderül. Ezúttal csizmáinkat vesszük górcső alá.

Ruha tartósteszt - Bering esőcsizma

Egy lehetséges megoldás, ha esőben kell motorozni.

Ruha tartósteszt - 2005/2

Bizony februárban még nincs az az igazi motoros idő, de mi olvasóinkkal megosztunk néhány tippet, ami segíthet átvészelni azt az időszakot.

Ruha teszt - 2005/01

Természetesen januárban is nyúztuk tartósteszt ruháinkat.

Korábbi cikkeink