Alrovat - Termékbemutató

Termékbemutató: 29 Légzsákos motorosruha

A légzsák: az autókban magától értetődő életmentő tartozék, a motorosoknak azonban még most is szinte ismeretlen fogalom... De várjunk csak, ennyire már nem rossz a helyzet: tesztünkben 29 légzsákváltozat szerepel.

Gumiteszt: Pirelli Angel Scooter és Diablo Rosso Scooter

Az 1872-ben, Milánóban alapított Pirelli a robogótörténelem fontos része, korabeli Vespa-, Lambretta-hirdetésekben bukkannak fel a legendássá vált abroncsminták. Az olasz gyártó számára mindig is fontos volt ez a szegmens, legfrissebb, kifejezetten robogósok számára fejlesztett gumijait, az Angel Scooter és Diablo Rosso Scootert a Pirelli házi tesztpályáján, Vizzola Ticinóban próbálhattuk ki.

Akkumulátorok és töltők

Ha már kész a baj, és nem indul a motor, érdemes a boltba a hibás darabbal a kezünkben betoppanni. Így nincs félreértés, hogy pontosan milyen típusra van szükségünk, otthagyhatjuk a régit, és egy valamirevaló helyen ki tudják mérni, hogy tényleg az akkumulátorral van-e a gond, vagy más problémával állunk szemben.

Hátsó dobozok és kofferrendszerek

Aki egyszer kipróbálta, esküszik rá. A zárható, merev falú doboz nem csak a profi túrázók életét könnyíti meg. Egy jó topcase a mindennapi használat során is szó szerint leveszi az ön hátáról a terhet.

Korábbi cikkeink