Alrovat - Sport

Szvoboda Bence és Hugyecz Erik diadalmaskodott saját kategóriájában

A magyar motokrosszbajnokság utolsó előtti fordulóján kettős győzelmet ünnepelhetett a peresztegi HTS Team. Szvoboda Bence és Hugyecz Erik is diadalmaskodott.

Kakuszi Ádám bejutott a Red Bull Rookies Cup válogatójára!

A H-Moto Team 15 éves tehetsége olyan teljesítményt nyújtott idén az ADAC Junior Cup-ban, hogy felfigyeltek rá és eredményeire a világ egyik legnagyobb utánpótlás-nevelő sorozatában.

Balszerencsés hétvége Sebestyén Peti számára

Nagy reményekkel érkezett a nyári tesztet követően Sebestyén Peti és a PTR Honda csapata Portimaóba. Már a szabadedzések során érezni lehetett, hogy Peti ott tud lenni a pontszerzők között, de sajnos a kvalifikáción nem sikerült összetennie a gyors körét. Ennek következtében csak a 17. helyről tudott indulni, ahonnan mindig nehéz gyorsan és akadálymentesen előre törni.

Jelenlegi és leendő csapata is szerződést bontott Romano Fenativel

Romano Fenati, vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján 200 km/órás sebességnél behúzta Stefano Manzi fékkarját.

Ez nem az én hétvégém volt sajnos!

Nem sikerült jól Szvoboda Bence hétvégéje az ADAC MX Masters hétvégi viadalán. Tavasszal eltört csuklója újabb ütést kapott, műtét is lehet a vége!

Dovizioso első lett, Lorenzo a hajrában bukott

A Ducati olasz motorosa magabiztos győzelmet aratott, sajnos csapattársa elesett, így mögötte két hondás állt a dobogón.

Lorenzo pályacsúccsal indulhat az élről

Saját korábbi rekordját megdöntve nyerte meg az időmérőt, Jack Miller és Maverick Vinales követi a sorban. Marc Marquez egy bukás után csak az ötödik helyről indulhat.

MotoGP Misano hétvégi menetrend

Mutatjuk az edzések, időmérők és a verseny kezdési időpontjait.

A Chrobák Motorsport Egyesület fiataljai szépen vették az akadályokat

Újabb versenyhétvégéjéhez érkezett a magyar, szlovák és cseh kooperációval indított nyílt nemzetközi bajnokság. Az elmúlt hétvégén Csehországba, Trinecbe látogatott a mezőny, ahol a mindenki számára új, Steel Ringgel ismerkedhettek meg. A pálya új építésű, nagyon szép és mindemellett technikás kanyarkombinációkkal tarkított, szóval a versenyzésre tökéletesen alkalmas volt. Ezeket az optimális körülményeket, vasárnapra egyedül az időjárás zavarta meg, így többször vizes, vagy éppen száradó pályán kellett a gyerekeknek versenyezni.

Betegen is megállíthatatlan Szvoboda Bence!

Opatovban befejeződött a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság 2018-as kiírása. A sorozat egyedüli magyar résztvevője, Szvoboda Bence harmadik helyen zárta a finálét, amivel bebiztosította második helyét a végelszámolásnál.

Szlovákiában is nyert Szvoboda Bence

A Mnisekben megrendezett szlovák motokrosszbajnoki futamon az utolsó pillanatig kérdéses volt az első hely kimenetele. Fortuna a magyarok legjobbjára mosolygott rá, aki ezzel a német, a cseh és az osztrák bajnokság után Szlovákiában is elkönyvelhet már idén egy győzelmet.

Az eső miatt elmaradt a Brit Nagydíj!

Elmosta az ítéletidő a futamot Silverstoneban. Utoljára 1980-ban töröltek MotoGP-futamot, akkor az osztrák versenyt nem tudták megtartani havazás miatt.

Lorenzo indul az élről, az eső miatt hamarabb lesz a futam!

Az iidőmérő is csuszással indult, ma hamarabb lesz a futam kezdete, Lorenzo indul az első helyről.

MotoGP Silverstone hétvégi menetrend

Mutatjuk az edzések, időmérők és a verseny kezdési időpontjait.

Szvoboda Bence meghódította Ausztriát is

Nem lassít hazánk legjobb motokrosszversenyzője. Szvoboda Bence (26) a német és a cseh bajnokság mellett már Ausztriában is szerzett egy győzelmet idén.

Újabb magyar ifi-sikerek

A sikeres olaszországi Európa Bajnokság után egyből utazott a csapat egyik része Csehországba, Most városába, ahol a soron következő cseh bajnoki fordulót rendezték meg. Két versenyzővel, Czepó Donáttal és Vincze Martinnal vágtak neki a hétvégének.

A verseny utolsó körében bukott Szvoboda Stribróban

A cseh bajnokság utolsó előtti versenyén. 200 méterrel a cél előtt bukta el a biztosnak látszó győzelmét.

Lorenzo első helyre hozta be a Ducatit

Lorenzo óriási csatában győzte le Marquezt az Osztrák Nagydíjon.

Marquez indul az élről

Szoros volt az élharc, Marquez két ezreddel előzte meg Doviziosot.

MotoGP Spielberg hétvégi menetrend

Mutatjuk az edzések, időmérők és a verseny kezdési időpontjait.

Korábbi cikkeink