Alrovat - Használt

Forradalmat újra!

A Harley‒Davidson másfél évtizeddel ezelőtt megmutatta a nagyvilágnak, hogy nemcsak ultraklasszikus modellekben gondolkodik, hanem ha kell, leteszi a névjegyét a high-tech szektorban is. A Porschéval közösen fejlesztett V-Rod annyira tökéletesre sikeredett, hogy még ennyi idő után sem nagyon találni rajta fogást.

Józan VAGÁNY

Gusztusos külseje, bombabiztos technikai alapjai és barátságos vezethetősége sokkal többre predesztinálta, mint ahova jutott. Újkorában nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, használtan viszont annál inkább érdemes elgondolkodni rajta.

Suzuki Gladius

Globális trendek ellen küzdeni elképesztően nehéz. A Suzuki ennek ellenére beleállt a feladatba és a Gladiusszal megpróbálta a lehetetlent, hogy az éppen stagnálásnak induló nakedeladásokat újra fellendítse.

Hyosung GT650

Gyári hibákat tetőző hanyag tulajdonosok recsegtetik a koreai márka alatt a jeget. Pedig nem törvényszerű, hogy ami olcsó, az rossz, csak ugyanúgy kéne rá vigyázni, mint a drágábbakra.

Használt robogó négyszázezer forintért

A modern bűnüldözés statisztikai alapon működik, az FBI munkája is elsősorban adatgyűjtésből és elemzésből áll. Minél pontosabban végzik, annál több bűnözőt érnek utol – ha a vadászatban ezek segítenek, elő kell venni az öltönyt és a diktafont, és ügynökként felkutatni a jó vételeket. Apropó, napszemüveg. A napszemüveg nagyon fontos.

Használt motor egymillió forintért

A jelenlegi piaci helyzetben a legjobb ár-érték arányú motorokhoz egymillió forint körüli áron lehet hozzájutni. Látszik már rajtuk a használat nyoma, de összességében megkímélt, jó állapotú gépparkkal találkoztunk. Ám mivel lényegesen nagyobb a kínálat, mint a kereslet, érdemes több időt szánni a keresgélésre, egy még jobb vétel reményében. Terjedelmi korlátok miatt általános tendenciákra és érdekes esetekre koncentráltunk.

Használt motort félmillióért

Túramotor, naked bike, sportmotor, robogó - az új motorok piaca megállt, mint a főtengelycsapágy, ha nem kap kenést. Válság van, fél millióval a zsebben indultunk motort vásárolni.

Korábbi cikkeink